Składniki:
mięso mielone | 250 g |
kapary | 3 łyżki |
oliwki czarne | 15 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
cebula | 1 szt |
patison | kilka szt |
Bazylia suszona Prymat | wg uznania |
ser gouda | 150 g |
mięso mielone | 250 g |
kapary | 3 łyżki |
oliwki czarne | 15 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
cebula | 1 szt |
patison | kilka szt |
Bazylia suszona Prymat | wg uznania |
ser gouda | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: