Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka z grila

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Musztarda delikatesowa Prymat
olej rzepakowy
Przyprawa do karkówki klasyczna Prymat 1-2 przyprawa
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka z grila

Karkówkę pokroić na plastry, każdy delikatnie rozbic tłuczkiem. Mieso z obu stron nasmarować musztardą i posypać przyprawą do grila. Odstawić na kilka godzin (najlepiej na całą noc). Przed pieczeniem każdy kawałek mięsa posmarować olejem. Piec na grillu z obu stron. Po kilka minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 16.09.2013 07:59
mniam mniam
olkaaa 21.08.2013 07:54
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak