Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy z woreczka
Kroki postępowania
Całość pomasować przez kilka chwil, aby mięso pokryło się przyprawami. Włożyć na dobę do lodówki.
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg |
cebula | 1 duża |
papryka czerwona | 1 duża |
olej | 3 łyżki |
papryka mielona | 1 łyżka |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
włoszczyzna suszona | garść drobna |
majeranek | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 5 szt. |
lubczyk | 1 gałązka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: