Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karaś wypchany ziołami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karaś 3 szt
sól
pieprz
cytryna
natka pietruszki
natka selera
świeży koper
olej do smażenia
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: karaś wypchany ziołami

Kroki postępowania

1
wypartoszonego, umytego i osuszonego karasia skrapiamy sokiem z cytryny, nacieramy solą i pieprzem
Krok 1 - karaś wypchany ziołami foto
2
do brzuszka wkładamy wiązkę ziół i tak przygotowanego odstawiamy na godzinkę
Krok 2 - karaś wypchany ziołami foto
3
obtaczamy w mące i smażymy na średnim ogniu z obu stron
Krok 3 - karaś wypchany ziołami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 16.08.2013 08:27
wow, taka rybkę to bym zjadła
Alex_M 15.08.2013 10:21
swietna rybka! :)
owca441 15.08.2013 10:15
bardzo aromatyczny
adelajda 14.08.2013 20:30
wszystkie rybki bardzo lubię
teresa18 14.08.2013 20:13
fajnie przyrządzona rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak