Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gęś z kiszoną kapustą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 60 dag
mięso z gęsi 0,5 KG
koniak 50 ml
sól DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: gęś z kiszoną kapustą

Mięso przyprawiamy i dusimy na niewielkim ogniu. Pod koniec wlewamy koniak i zapalamy go. Gdy alkohol się wypali wykładamy mięso i podajemy najlepiej z ziemniakami i kapustą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak