gęś z kiszoną kapustą

gęś z kiszoną kapustą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    60 dag
  • mięso z gęsi

    0,5 KG
  • koniak

    50 ml
  • sól

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso przyprawiamy i dusimy na niewielkim ogniu. Pod koniec wlewamy koniak i zapalamy go. Gdy alkohol się wypali wykładamy mięso i podajemy najlepiej z ziemniakami i kapustą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat