Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Expresowa pianka dla gości

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka truskawkowa 2 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżeczki
woda 2 szkl
śnieżka 2 szt
mleko 2 szkl
kulki czekoladowe

Przepis i sposób przygotowania na: Expresowa pianka dla gości

Galaretki i żelatyne rozpuszczamy w 2 szklankach gorącej wody, następnie studzimy w zimnej wodzie.

Śnieżki ubijamy w mleku, dodajemy zimną galaretkę, kulki czekoladowe i wylewamy na blaszkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena80 31.10.2011 23:06
lekka, kolorowa i pyszna :)
Magdalena80 31.10.2011 23:06
lekka, kolorowa i pyszna :)
maryśka 17.08.2011 07:54
super
Magdalena80 10.08.2011 23:29
wygląda świetnie
SmacznaPyza 26.12.2010 11:17
można by je jeszcze w czymś obtoczyć...
elwal
elwal 11.08.2010 10:05
Też robię takie błyskawiczne wynalazki ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak