Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasola mamut z masłem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Sól czosnkowa jodowana Prymat 1 łyżeczka
masło 1 łyżka
woda 1 litr
fasola 1/2 mamut

Przepis i sposób przygotowania na: fasola mamut z masłem

- z fasoli odciąć końcówki i łyko jeśli takie jest
- umytą włożyć do garna i wlać wodę
- zagotować i wsypać soli czosnkowej
- gotować do miękkości fasoli
- odlać wodę z garnka i włożyć masło
- wymieszać w garnku i wyjąć do miski
- SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 30.10.2013 22:13
Mamut, to moja ulubiona odmiana fasoli.
Bernadeta1 29.09.2013 00:06
szybki i smaczny obiadek z taką fasolką
IwonaKa 07.09.2013 11:16
zjadłabym,bardzo lubię mamuta
fotoviderek 11.08.2013 11:50
Lubię takie proste dania :)
jasiek 09.08.2013 23:11
coś pysznego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak