Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wytrawne jabłka jako dodatek do mięs

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 0,5 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Wytrawne jabłka jako dodatek do mięs

Jbłka umyc wydrążyc gniazda nasienne, skórkę pozostawic. Kroic na plasterki około 7mm. Tak aby powstały ładne krążki z dziurka w środku. Opruszyc solą i majerankiem. Smażyc na patelni na maśle z obu stron. Świetny dodatek do pieczonej kaczki czy gęsi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 30.12.2011 14:26
bardzo smaczne
Kate131 21.07.2011 09:12
tak nie jadłam
szajba2 04.05.2011 15:59
można spróbować
Barbara55 15.04.2011 18:52
wytrawnie
kielcok1 16.03.2011 15:50
można rozważyć wytrawienie jabłka
rakow2
rakow2 31.12.2010 17:49
nie ma to jak wytrawne jabłka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak