Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybna roladka z fasolką szparagową

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba 4 szt /płaty
fasolka szaragowa 16 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat do smaku
jajko 1 szt/do panierki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: rybna roladka z fasolką szparagową

Ryby rozmrażamy i wycieramy ręcznikiem papierowym do sucha .Przyprawiamy .
Fasolkę wrzuciłam na gorąca wode na 3 min i lekko z blanszowałam .Odcedzamy i studzimy .Na rybę kładziemy zimną fasolkę i zwijamy roladkę ,dobrze gdy filety nie są za grube , spinamy wykałaczką i panierujemy w jajku i bułce .Pieczemy do zrumienienia z każdej str .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka-87-25 18.05.2017 14:56
Ale pyszności! Aż ślinka cieknie :)
fotoviderek 02.08.2013 22:45
Wspaniały pomysł :)
Wiesława1 02.08.2013 19:10
pyszny przepis
Anna133 02.08.2013 16:35
wyszło pysznie ,ale inne w smaku niż zwykła rybka ;D
Czarnula87 02.08.2013 15:50
doskonały pomysł na fasolkę :))
dominikaz 02.08.2013 15:31
pycha na obiad
arbuzowo 02.08.2013 15:03
O.. na taki pomysł na roladkę jeszcze nie wpadliśmy. A to wykorzystanie fasolki - rewelacja
Janina 02.08.2013 14:46
Fantastyczny wygląd i smak również;)
kamyk 02.08.2013 14:06
pyszna roladka
msmors 02.08.2013 13:34
fajne danie
Anna133 02.08.2013 12:45
fajny smak ,ale podstawa to dobra ryba ;)
alaaa 02.08.2013 12:34
danie godne polecenia,ładne zdjęcie
Konczi 02.08.2013 12:28
fantastycznie wygląda, rewelacyjny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak