Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

patison z czosnkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

patison 0.5 kg.
czosnek 2 ząbki
olej do smażenia 2 łyżki
natka pietruszki 1 łyżka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: patison z czosnkiem

Obranego patisona smażymy na oleju, dodajemy rozgnieciony czosnek i natkę pietruszki. Solimy i pieprzymy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 12.08.2011 14:43
jem smażonego
jolaxa 02.02.2011 22:41
pycha
Łucja1 21.12.2010 22:28
ciekawe danie
Łucja1 21.12.2010 22:28
ciekawe danie
mamusia1 24.09.2010 19:41
szybka przystawka..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak