fasola duszona z estragonem

fasola duszona z estragonem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola Jaś

    30 dkg
  • cebula biała

    1 szt.
  • śmietana 12%

    1 op.
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • estragon

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę ugotować z pokrojoną drobno cebulę. Dodać estragon i śmietanke Doprawić sola i pieprzem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łucja1

19.12.2010 15:51
ciekawy smak i połączenie

mamusia1

23.09.2010 19:31
bardzo dobra, estragon dodaje ostrego smaku!

Margo1

20.09.2010 18:37
ciekawe.. i nie robiłam

babeczka007

19.09.2010 21:32
pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat