buraki ćwikłowe ze śmietaną i majonezem

buraki ćwikłowe ze śmietaną i majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Ugotowane buraki czerwone

    0.5 kg
  • śmietana 12%

    4 łyzki
  • majonez tradycyjny

    4 łyzki
  • sól

    do smaku
  • cukier

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrane buraki kroimy na drobne kawałeczki dodajemy śmietanę i majonez. Doprawiamy do smaku solą i cukrem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

22.03.2013 16:13
pyszne!polecam

[email protected]

06.04.2012 13:00
o pycha

Łucja1

15.12.2010 20:15
smaczne

mamusia1

23.09.2010 19:22
bardzo smaczne,a majonez zaostrza smak.

kamilaj

09.09.2010 21:51
nie zawsze buraczki mi podchodzą

caroline1983

07.08.2010 17:37
Lubię takie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat