Pomidory faszerowane II

Pomidory faszerowane II

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    5 szt
  • szczypiorek posiekany

  • majonez

  • jaja na twardo

    3
  • pieprz kolorowy ziarnisty

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z umytych pomidorów wyciąć czubki i wydrążyć środek. Jajka posiekać drobno i wymieszać z posiekanym szczypiorkiem, solą pieprzem i majonezem. Nadziewać tą masą pomidory.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat