Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

suflet porzeczkowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porzeczki 0.5 kg
jajko 4 szt.
cukier 10 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat 10 dkg
cukier 4 łyżki
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: suflet porzeczkowy

Żółtka ubić z cukrem,dodać bułkę tartą i ubita piane z białek. Do wysmarowanego naczynia wlać połowę masy i położyć porzeczki. Przykryć drugą połową ciasta i zapiec w piekarniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 18.08.2013 21:01
bardzo smaczna
radosna29 04.02.2012 15:26
super
Łucja1 13.12.2010 19:49
rewelacja!
mamusia1 23.09.2010 19:18
świetny przepis na Dzień chłopaka!
Dorota76 16.08.2010 22:41
Brzmi pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak