Chleb czosnkowy na grilla

Chleb czosnkowy na grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pokrojona weka

  • czosnek

    6 ząbków
  • masło

    3 łyżki
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło wymieszać z rozgniecionym czosnkiem przyprawiając solą. Chleb opiekamy na ruszcie z obu stron. Ciepłe kromki smarujemy wcześniej przygotowanym masełkiem czosnkowym.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewa104

30.04.2013 15:01
Ja najpierw smaruję kromki a później piekę z jednej strony na grillu.I tak są chrupiące i pyszne i tak.Wolę takie pieczywo niż niejedno mięsiwo z grilla.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat