Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chleb czosnkowy na grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pokrojona weka
czosnek 6 ząbków
masło 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Chleb czosnkowy na grilla

Masło wymieszać z rozgniecionym czosnkiem przyprawiając solą. Chleb opiekamy na ruszcie z obu stron. Ciepłe kromki smarujemy wcześniej przygotowanym masełkiem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 30.04.2013 15:01
Ja najpierw smaruję kromki a później piekę z jednej strony na grillu.I tak są chrupiące i pyszne i tak.Wolę takie pieczywo niż niejedno mięsiwo z grilla.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak