Pstrąg z grilla

Pstrąg z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg

    4-5 szt
  • 250gram masła

  • koperek posiekany

    4 łyzki
  • pieprz, sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do roztopionego i zarumienionego masła dodać posiekany koper, sok z cytryny pieprz i sól i wymieszać. Posmarować oczyszczone pstrągi i zawinąć w folie aluminiową. Piec na ruszcie około 10 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

wolochski

25.05.2011 22:36
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat