Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 4-5 szt
250gram masła
koperek posiekany 4 łyzki
pieprz, sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z grilla

Do roztopionego i zarumienionego masła dodać posiekany koper, sok z cytryny pieprz i sól i wymieszać. Posmarować oczyszczone pstrągi i zawinąć w folie aluminiową. Piec na ruszcie około 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 25.05.2011 22:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak