Składniki:
Pęczek rzodkiewek | 1 |
por (biała część) | 1 |
pęczka natki pietruszki | 1/2 |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cukier do smaku | |
sok z cytryny | |
olej | kilka łyżek |
kapusta pekińska | 1 mała główka |
Pęczek rzodkiewek | 1 |
por (biała część) | 1 |
pęczka natki pietruszki | 1/2 |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cukier do smaku | |
sok z cytryny | |
olej | kilka łyżek |
kapusta pekińska | 1 mała główka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: