Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka smazona

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 4 płaty
Kurczak panier do drobiu Prymat 1 do smaku
jajko 1 sztuka
Kucharek przyprawa uniwersalna
mąka 1 łyżka
cytryny 1 sztuka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka smazona

Rybke myjemy, dobrze osuszamy recznikiem, przyprawiamy kucharkiem i polewamy sokiem wycisnietym z cytryny. Panierujemy w mace, jajku i panierce pikantenj. Smazymy na zloty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 26.07.2014 15:19
polecam wszystki niemieskowym łakomczucha!
pestka 11.02.2014 11:32
bardzo smaczny obiad
Pani Domu 28.01.2014 16:04
taki obiad to coś dla mnie
Klausia 30.12.2013 15:28
ciekawa panierka :D
Margo1 05.12.2013 08:23
chyba dzisiaj rybkę zrobię , narobiłes mi ochoty
adelajda 29.10.2013 08:55
rybki bardzo lubię :)
Mati13 08.10.2013 20:09
bardzo taką lubie
Cranberry 19.09.2013 13:08
pyszna rybka :)
Bernadeta1 28.07.2013 09:00
smażona rybka to smaczny obiadek
Kuchenka 27.07.2013 17:19
bardzo prościutkie danie na piątek
dorotka0000025 23.07.2013 11:55
wyglada smakowicie
Agata3 14.07.2013 11:34
Smaczny obiadek :)
Zdzisław 14.07.2013 10:11
dobra rybka do obiadu
SylwiaMagdaSabin 14.07.2013 08:44
uwielbiam mmm
IwonaDD 14.07.2013 07:50
prosto i smacznie
Sroczka 13.07.2013 23:26
Bardzo lubię taką rybkę. Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak