Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z patelni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 300 g
pieczarki 200 g
kiełbasa śląska 250 g
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
ser żółty 200 g
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z patelni

Kroki postępowania

1
Makaron ugotować w osolonej wodzie, przelać wodą.
Krok 1 - Makaron z patelni foto
2
Cebule i kiełbase i pieczarki pokroić i podsmażyć na oleju. Dodać makaron i jeszcze chwile podsmażyć. pod koniec smażenia dodać ser.
Krok 2 - Makaron z patelni foto
3
Doprawić do smaku solą pieprzem i papryką.Można doprawić innymi ulubionymi przyprawami.
Krok 3 - Makaron z patelni foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 13.07.2013 20:06
szybki i smaczny obiad
Megg 11.07.2013 20:40
pyszny taki makaronik z dodatkami
gosia561 11.07.2013 00:53
dobre na prosty obiad
Pomocnik 11.07.2013 00:18
super przepis
iwi 10.07.2013 22:13
I każdy zadowolony
JOANNA16 10.07.2013 21:57
szybkie i smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak