Składniki:
fasolka szaragowa zielona mrożona | 1 opakowanie |
cebula biała | |
kalafior | 1/2 |
pomidoy | 2 |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | |
sól, cukier, pieprz | |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
ocet winny | po 2 łyżki |
oliwa | po 2 łyżki |
fasolka szaragowa zielona mrożona | 1 opakowanie |
cebula biała | |
kalafior | 1/2 |
pomidoy | 2 |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | |
sól, cukier, pieprz | |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
ocet winny | po 2 łyżki |
oliwa | po 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: