Przepis i sposób przygotowania na: BISZKOPTOWY DESEREK Z JAGODAMI
Kroki postępowania
Biszkopt pieczemy na dużej blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Studzimy. Wycinamy koła i wkładamy gotowe biszkopty do kokilek
jajko | 4 sztuki |
mąka | 3/4 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jagody | 0,5 kg |
serki Danio waniliowe | 3 sztuki |
galaretka jagodowa | 1 sztuka |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 250 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: