Kapusta kiszona z marchewką i jabłkiem

Kapusta kiszona z marchewką i jabłkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 kg
  • marchewka

    3 sztuki
  • jabłko

    2 sztuki
  • cukier

    do smaku
  • Szczypiorek cienki

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną tniemy w mniejsze kawałki. Marchewkę i jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Doprawiamy do smaku, dodajemy szczypiorek posiekany. Wszystkie składniki mieszamy. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

olkaaa

15.02.2014 11:30
bardzo fajna

pestka

30.07.2013 09:01
bardzo dobry dodatek obiadowy

Łukasz15

27.04.2013 18:06
Smaczna i zdrowa

RenataZ-et

03.04.2013 15:57
super dodatek do obiadu

Betka

27.04.2012 11:30
super! Podoba mi się;))

Wafelek2601

05.01.2012 09:37
smaczna

Małgorzata106

29.09.2011 20:57
super

madagaskar

23.11.2010 21:59
smaczne

Justyna223

30.09.2010 14:18
smak dzieciństwa,

Margo1

05.08.2010 19:12
ja lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat