kanapki z herbatników z polędwicą sopocką i majonezem

kanapki z herbatników z polędwicą sopocką i majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • słone krakesry

    1 op.
  • polędwica sopocka

    20 dkg.
  • majonez tradycyjny

    4 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na słone krakersy nałożyć plasterek polędwicy i udekorować majonezem.

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

magmonika1995

08.05.2012 19:26
swietnie

Kryska73

17.03.2011 16:28
pyszne

Kryska73

17.03.2011 16:28
pyszne

Łucja1

02.12.2010 20:55
super!

mamusia1

18.09.2010 17:45
bardzo pyszna przekąska!

kamilaj

09.09.2010 22:00
nie lubię poledwicy sopockiej

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat