Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kwaszonej kapusty w ziołach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 400 g
oliwa
cukier
koperek 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kwaszonej kapusty w ziołach

Kapustę odsączyć z soku, nie płukać. Koperek umyć i pokroić.
Do kapusty dodać oliwę, cukier, bazylie i koperek, wymieszać wszystko.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 29.06.2013 18:56
często króluje na moim stole
gottrina 29.06.2013 14:55
super surówka, na pewno wypróbuje
Cranberry 29.06.2013 14:22
smaczna suróweczka
TEtalicha 29.06.2013 14:11
do rybki swietna
Marta1986 29.06.2013 14:03
pyszna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak