Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cukiniowo pieczarkowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
masło 1 łyżka
cebula 1 szt
czosnek 2 ząbki
pomidory krojone 1/2 opakowania
Kucharek przyprawa uniwersalna
cukinia 1 szt
Papryka ostra mielona Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cukiniowo pieczarkowa

Cukinie dobrze myjemy nie obieramy i kroimy w kostkę. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki. Cebule siekamy. Na patelni na masełku podsmażamy warzywa -kiedy zrobią się złote dodajemy wyciśnięty czosnek.Mieszamy. Doprawiamy papryką słodką i ostrą. Dodajemy pomidory pokrojone -zagotowujemy. Dolewamy wody ok 2 szklanki. Doprawiamy przyprawą uniwersalną do smaku. Zagotowujemy zupka jest gotowa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 24.06.2013 12:05
nie łączyłem tak jeszcze
Piotr-21 24.06.2013 11:18
bardzo smaczna
Barbara/zuza22_85 24.06.2013 10:56
fajna zupka
idealme 24.06.2013 10:23
ale to musi być pyszne! :)
iwa643 24.06.2013 09:07
Wegetariański obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak