Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flądra w przyprawie do ryb Prymat...

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mąka pszenna 4 łyżki
olej do smażenia - ile potrzeba
flądra 4 sztuki
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: flądra w przyprawie do ryb Prymat...

świeże flądry średniej wielkości (duże bywają gorzkie) oczyścić z wnętrzności i odciąć ogonek, dobrze opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym

obsypać mąką i przyprawą do ryb Prymat

na gorącym oleju smażyć flądry na rumiano z obu stron

takie flądry lubimy do pieczywa.......SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 13.11.2013 18:32
świetna rybka:-)
IwonaKa 14.08.2013 00:09
moja ulubiona rybka,ale trudno ja dostać u nas
fotoviderek 20.06.2013 13:50
Świetna rybka :)
Adamorek 20.06.2013 13:15
świetna morka ryba
Beatris 20.06.2013 12:27
Wieki nie jadłam flądry, a to jedna z moich ulubionych rybek. Muszę w najbliższym czasie kupić kilka na obiad.
bogusia19 20.06.2013 12:00
mniam mniam ta rybka
dodi 20.06.2013 11:46
przepyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak