zrazy po piastowsku

zrazy po piastowsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwica wieprzowa

    400 g
  • tłuszcz do smażenia

    do smażenia
  • cebula biała

    2 sztuki
  • jajko

    1 szt
  • wątroba wieprzowa

    250 g
  • margaryna

    2 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso rozbić na płaty sporządzić nadzienie wątróbkę z cebulą drobno posiekać smażyć na tłuszczu dodać jajko i doprawić przygotowany farsz nakładać na płaty poledwicy i formować w kształt pieroga i smażyć podać w sosie pomidorowym z ziemniakami

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kala9287

04.07.2013 10:53
pyszne zraziki

tomek18

04.01.2012 17:22
świetne

malaczarna23

14.08.2011 21:53
super

Ewelina43

28.11.2010 12:35
super przepis

annamariakowalczyk3

17.10.2010 12:29
pyszne.

rosik93

01.08.2010 18:25
mniam

Ewa111

26.07.2010 21:14
wypróbuję ,myślę że będzie smakowalo

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat