Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybki po grecku

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 5 sztuk
marchew 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
seler mały 1 sztuka
bułka tarta pikantna 1 do smaku
jajko 1 sztuka
sól 1 do smaku
koncentrat pomidorowy 1 do smaku
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rybki po grecku

Filety przyprawic, panierowac w jajku i bułce tartej. Upiec. W miedzyczasie zetrzec na tarce o grubych oczach marchewke, seler, pietruszke - dusic przez 15 minut, dodac konentrat i dusic kolejne 15 minut. Przyprawic do smaku. Podawac rybe a na niej lub obok jarzynki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 02.04.2015 13:40
aż ślinka leci:) )
erym 12.07.2014 12:50
oj musze znowu zrobic, tak dawno nie jadlam, a to same zdrowie...
Pani Domu 09.02.2014 18:15
bardzo apetyczna
Dorian 31.01.2014 23:55
smaczne rybki
berys18 13.01.2014 10:20
bardzo smaczny obiad
Margo1 05.12.2013 08:21
wygląda super
Mati13 18.10.2013 09:06
bardzo lubię :)
Aannkaa82 05.08.2013 15:58
Taka rybka musi być pyszna :).
dorotka0000025 23.07.2013 11:55
latwy i szybki przepis
kasiek 01.07.2013 22:22
ja bardzo lubię takie rybki
jozefinach 18.06.2013 14:05
Uwielbiam rybę po grecku, jednak bardzo dawno nie jadłam takiej rybki.
klaudusia198888 18.06.2013 09:08
Uwielbiam rybe po grecku !
Rafał10 17.06.2013 22:48
Super podana rybka po grecku !
Kuchenka 17.06.2013 21:21
ciekawe, łatwy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak