Łosoś smażony na maśle ;

Łosoś smażony na maśle ;

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety łososia posolić i popieprzyć .Skropić sokiem z cytryny i zostawić na 15 minut .Odsączyć , posypać mąką( strząsnąć jej nadmiar ) . Na patelni rozgrzać masło z olejem .Smażyć na rumiano z obu stron . Podawać gorący na ogrzanym talerzu z kawałkiem cytryny .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

magical66

19.06.2011 22:13
apetycznie

angelika14

07.06.2011 20:54
Wygląda smakowicie,

Aleksandra45

11.12.2010 10:32
bardzo lubię łososia

polly66

09.12.2010 18:07
słoneczka świetne

Ewa104

28.09.2010 20:26
Łososia mogę jeść bez ograniczeń, a na tym masełku musi być pyszny.

Smakosz6

21.08.2010 11:37
ale fajne słoneczka z cytryny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat