Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 200 g
tuńczyk kawałki w oleju 2 puszki
kukurydza w puszce 1
ogórek konserwowy 4 szt
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczykiem

Ryż ugotować i wystudzić.Do wystudzonego ryżu dodać odsączonego tuńczyka i kukurydzę.Ogórka pokroić w kosteczkę i dodać do reszty składników.Dodać majonez i wymieszać.Doprawić solą i pieprzem do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 06.04.2014 15:10
lubię sałatki z tuńczykiem, ta na pewno jest smaczna
marzencia2007 11.12.2013 08:56
wypróbuję przepis
JOANNA16 13.11.2013 15:19
pyszna sałatka
karolina1869 29.07.2013 20:32
lubie taką
MagdaXXX 24.06.2013 20:14
mniam ekstra
gotujebochce 12.06.2013 10:42
uwielbiam takie sałatki
halina17 12.06.2013 10:24
Smaczna sałatka.
Pusia 12.06.2013 08:36
pyszności.
kriko 12.06.2013 08:25
ciekawa sałatka
pajbek 12.06.2013 08:25
Smaczna sałatka :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak