Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto do filetów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 100 gram
jajko 1 sztuka
mleko 150 ml
sól do smaku
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto do filetów

Wymieszać składniki. Odstawić na 15 minut. Maczać filety i smażyć.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smaczna_B 14.06.2013 16:49
można maczać filety rybne i drobiowe zapewne?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak