Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

3 Bitt

2.0
(7)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

herbatniki 10 paczek
kremówka 0,5 l.
krem do karpatki 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: 3 Bitt

Mleko w puszce skondensowane gotowac na malym ogniu 3 godziny.Krem karpatka zrobic wedlug przepisu na opakowaniu.ubic kremówke razem z Smietanem fiksem(1szt.),mozna dodac paczke cukru waniliowego.Przekładac warstwami :
warstwa herbatników
krem karpatka
warstwa herbstników
mleko zagęszczone(gotowane 3 godz)
warstwa herbatnikow
ubita kremówka
warstwa herbatników
polewa9moze byc gotowa to ok.2 paczki.mozna zrobic samemu,z kakkao i tłuszczu.Ciasto wstawic do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna141
Anna141 30.06.2011 09:42
muszę wypróbować
jola1512 11.04.2011 11:59
super
Barbara55 02.04.2011 14:25
słodkie
rakow2
rakow2 22.12.2010 15:38
dobry bitt
lukoszek88 01.12.2010 07:59
mniam
Tomek16 16.09.2010 12:35
też go robię bardzo dobry
ewelinapac 14.08.2010 08:52
pszepis rewelacja
Krzysztof42 12.06.2010 18:31
chętnie przekąszę
Katarzyna/kate1980 18.05.2010 13:51
super przepis
beata.81 27.04.2010 16:11
świetnie pasuje do kawy ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak