Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia w panierce

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 szt
ser żółty 7-8 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia w panierce

Cukinie obrac i pokroic w plastry grubości 1cm. Posolic z obu stron. Panierowac w jajku i bułce tartej. Smarzyc na oleju na złoty kolor. Po odwróceniu na druga stronę posypac serem i naska pietruszki i przykryc na chwilę patelnię pokrywką. Można podawac np z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 30.04.2011 19:23
jadłem ale bez rewelacji
Barbara55 02.04.2011 14:25
takie sobie ale czasem można zrobić
kielcok1 06.03.2011 15:58
próbowałem smażyć cukinie i nie smakowały mi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak