Przekąska z fasolki szparagowej :

Przekąska z fasolki szparagowej :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 20 fasolek szparagowych żółtych,20 fasolek szparagowych zielonych,8 plasterków wędzonki

  • camembert

    8 plasterków, z pieprzem
  • masło

    1 łyżka
  • oliwa

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z fasolek poobcinać końcówki . Ugotować w osolonej wodzie do miękkości . Odcedzić . Zebrać po 5 fasolek ( w jednym kolorze ) w pęczek . Owinąć w plasterek wędzonki razem z kawałkiem Camembert .Na patelni rozgrzać masło i olej . Obsmażyć na pakieciki , aż wędzonka się zarumieni a ser lekko zmięknie. Podawać na ciepło .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

justyna54

28.06.2011 20:30
super muszę zrobić bo uwielbiam fasolkę

justyna54

28.06.2011 20:30
super muszę zrobić bo uwielbiam fasolkę

patusia

13.04.2011 12:45
Przekąska wygląda pysznie :)

Goya

19.12.2010 15:36
fajne

Ewa111

25.07.2010 19:02
Ale kolorki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat