Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli wędzonej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 sztuka
ogórki konserwowe 2 sztuki
majonez do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli wędzonej

Z makreli wyjmujemy ości, rozdrabniamy widelcem.
Jajka siekamy. Cebule i ogórki kroimy w drobną kostkę.
Wszystko jeszcze razem rozdrabniamy widelcem i mieszamy ze sobą, dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 23.05.2016 21:40
smaczna pasta
Anna133 08.08.2013 11:09
ja bym, wolała zmielić bo osci sie wszytskich nie da wydłubać ,a moj synek lubi takie pasty
Kolorowa 06.06.2013 10:58
Też mam taką serwetkę =P Ładne zdjęcie ;)
Monika-twin 06.06.2013 10:19
co lepszego na piatkowe śnaidanie :)
Lampencjo 06.06.2013 09:45
świetna pasta
2milutka 06.06.2013 09:38
robię tak samo i smakuje nam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak