kisiel borówkowy

kisiel borówkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier waniliowy

    1 op.
  • cukier drobny

    do smaku
  • mąka ziemniaczna

    1 łyzka
  • borówki

    0.5 litra
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Borówki zagotować w 0.5 l wody,dodać cukier waniliowy,cukier do smaku i podbić mąką ziemniaczaną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kryska73

06.02.2011 15:39
wspaniały!

Kryska73

06.02.2011 15:39
wspaniały!

Łucja1

24.11.2010 14:35
pyszny!

mamusia1

29.08.2010 15:25
dobrze że zamroziłam borówki, to sobie zrobię taki kisielek!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat