Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kisiel borówkowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier waniliowy 1 op.
cukier drobny do smaku
mąka ziemniaczna 1 łyzka
borówki 0.5 litra

Przepis i sposób przygotowania na: kisiel borówkowy

Borówki zagotować w 0.5 l wody,dodać cukier waniliowy,cukier do smaku i podbić mąką ziemniaczaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kryska73 06.02.2011 15:39
wspaniały!
Kryska73 06.02.2011 15:39
wspaniały!
Łucja1 24.11.2010 14:35
pyszny!
mamusia1 29.08.2010 15:25
dobrze że zamroziłam borówki, to sobie zrobię taki kisielek!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak