Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpety z zupy gulaszowej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
zupa 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety z zupy gulaszowej

Wszystkie składniki wymieszać i uformować kulki. Obsmażać na oliwce. Przełożyć do garnka, zalać wodą, aby były przykryte i gotować ok. 15 minut. Odsączyć z wody i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 28.07.2013 10:58
Lubię takie kombinacje. Ja póki co eksperymentowałam z zupą cebulową i efekt był smaczny.
Anna133 01.06.2013 08:12
ależ to apetyczne
Olga_SK 31.05.2013 21:15
nazwa interesująca.
owca441 31.05.2013 20:27
oryginalnie doprawione
Marta11 31.05.2013 20:14
musza byc smaczne
caralajna 31.05.2013 20:10
intrygująca nazwa, mogą być smaczne te kotlety :)
Adamorek 31.05.2013 20:09
takie konkretne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak