Pasta jajeczno-serowa

Pasta jajeczno-serowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    5 szt
  • posiekana zielenina

    1/2 szklanki
  • majonez

    3-4 łyzki
  • sól, pieprz

  • żółty ser starty

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obrac i zetrzec na tarce z duzymi oczkami, dodac ser, zielenine i majonez. Przyprawic do smaku sola i pieprzem dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anemon

19.05.2011 18:19
Z żółtym serem jeszcze nie robiłam, muszę to zmienić.

Tomasz17

22.04.2011 10:28
pyszne śniadanie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat