Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-serowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 szt
posiekana zielenina 1/2 szklanki
majonez 3-4 łyzki
sól, pieprz
żółty ser starty 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-serowa

Jajka obrac i zetrzec na tarce z duzymi oczkami, dodac ser, zielenine i majonez. Przyprawic do smaku sola i pieprzem dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 19.05.2011 18:19
Z żółtym serem jeszcze nie robiłam, muszę to zmienić.
Tomasz17 22.04.2011 10:28
pyszne śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak