Jaja ze szczypiorkiem i śmietaną

Jaja ze szczypiorkiem i śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    4 sztuki
  • śmietana 18 proc

    1/8 litra
  • siekany szczypiorek

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Posiekać wymieszać ze śmietaną i szczypiorkiem. Posolić. Podawać do chleba.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

malaczarna23

07.07.2011 15:32
pycha

Gabriela7

29.06.2011 08:09
lubie

tomek18

25.06.2011 09:57
super:)

gosia47-47

01.08.2010 11:03
:) mniam mniam, :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat