Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oliwki w panierce

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka tarta pikantna 3/4 szklanki
jajko 2 szt
olej do smażenia
czarne oliwki bez pestek 13 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Oliwki w panierce

Bułkę tartą mieszamy z roztrzepanymi jajami. W razie konieczności można dolać trochę mleka.
Każdą oliwkę oblepiamy przygotowaną panierką.
Smażymy na rozgrzanym gorącym oleju z obu stron. Odsączamy nadmiar tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ao_12 09.10.2013 22:38
jeszcze nie jadłam panierowanych oliwek, w sam raz dla mojego męża :)
halina17 28.05.2013 10:33
Dobry pomysł na oliwki panierowane.
aisoglam 28.05.2013 08:50
Coś nowego :)
gusia1000 28.05.2013 08:37
Fajny pomysł i dobre jedzenie.
Paolcia 28.05.2013 08:31
pomysłowe :)
witaminkaa 28.05.2013 08:22
Gratuluję pomysłu:)
Agnieszka-87-25 28.05.2013 08:21
coś fajnego do spróbowania
Barbara13 27.05.2013 23:47
takich jeszcze nie jadłam,pora wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak