Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka przepiórcze z ćwikłą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ćwikła z chrzanem 1 słoik
pomidorki koktajlowe 1 opakowanie
szczypiorek 5 łyżek
jajka przepiórcze 12 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: jajka przepiórcze z ćwikłą

Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek. Na dno miseczki wykładamy połowę ćwikły na którą układamy jajka. Przykrywamy je pozostała ćwikłą i dekorujemy pomidorkami oraz posiekanym szczypiorkiem. Schładzamy przed podaniem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 27.05.2013 19:33
szkoda ze jajka są tak dobrze schowane
SmacznaPyza 27.05.2013 16:14
jajek nawet nie widać, może tam są a może nie.... i ćwikła gotowa....
artur7 27.05.2013 15:59
jajka mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak