Kolorowe kulki serowe z bryndzą

Kolorowe kulki serowe z bryndzą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    200-300 gramów
  • ser topiony

    200-300 gramów
  • szczypiorek

    do obtaczania
  • żółty ser

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bryndzę zmieszać z topionym serem, formować nieduże kulki. Kulki obtaczać albo w posiekanym szczypiorku, albo mielonej papryce, albo orzechach, albo w drobno startym ostrym żółtym serze. W każdą kulkę wbić wykałaczkę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

etka

08.12.2010 13:35
fajne!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat