Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowe kulki serowe z bryndzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 200-300 gramów
ser topiony 200-300 gramów
szczypiorek do obtaczania
żółty ser

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe kulki serowe z bryndzą

Bryndzę zmieszać z topionym serem, formować nieduże kulki. Kulki obtaczać albo w posiekanym szczypiorku, albo mielonej papryce, albo orzechach, albo w drobno startym ostrym żółtym serze. W każdą kulkę wbić wykałaczkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

etka 08.12.2010 13:35
fajne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak