Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z zielonymi szparagami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszpunka 2 garści
szparagi zielone 4 szt
szynka parmeńska 1 plaster
pomidory koktajlowe (czerwone) 10 szt
orzechy włoskie 1 garść
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z zielonymi szparagami

Szparagi gotujemy- muszą być lekko twarde. Kroimy je na grube kawałki. Roszpunkę należy dobrze umyć i wymieszać z sosem włoski. Następnie dodajemy szparagi pomidorki koktajlowe i plaster szynki. Wierzch posypujemy orzechami włoskimi

P.S można dodać wędzony ser żółty:)
SMACZMEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 23.05.2013 23:18
mniam, pyszności
treonina 23.05.2013 22:36
pyszna i zdrowa :-)
Cranberry 23.05.2013 22:36
prosto i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak