sapka

sapka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka żytnia

    25 dkg
  • woda

    0.2 litra
  • boczek wędzony

    10 dkg
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mąkę wsypać do wrzącej osolonej wody. Ugotować, wyłożyć na talerze. Podawać polaną pokrojonym ,smażonym boczkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mamusia1

20.09.2011 15:39
pycha

mamusia1

20.09.2011 15:39
pycha

Kryska73

13.04.2011 14:28
ciekawa potrawa!

Kryska73

13.04.2011 14:28
ciekawa potrawa!

Kryska73

13.04.2011 14:28
ciekawa potrawa!

Kryska73

11.04.2011 15:11
zrobię na pewno!

Kryska73

11.04.2011 15:11
zrobię na pewno!

Łucja1

09.04.2011 20:02
wspaniała!

Łucja1

09.04.2011 20:02
wspaniała!

mamusia1

09.04.2011 19:48
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat