Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja z dwukolorowym farszem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6 szt
koncentrat pomidorowy 1-2 łyżki
koperek 1/2 pęczku
sól do smaku
twarożek 1 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja z dwukolorowym farszem

Jaja ugotować na twardo, obrać i przestudzić. Przeciąć na pół wzdłuż i wyjąc żółtka.
Koperek opłukać i drobno posiekać.
Do twarożku dodać drobno posiekane żółtka, doprawić solą i pieprzem do smaku. Podzielić na 2 równe części, do jednej dodać koncentrat, do drugiej koperek.
Do białek wycisnąć przygotowane pasty.
SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 04.01.2014 09:45
Śliczne jajeczka :)
norweska20 01.01.2014 12:42
fajny pomysł.muszę zrobić na imprezę
Ewelina38 17.09.2013 18:25
pięknie wyglądają i wspaniale smakują
Róża1 26.08.2013 23:15
wyśmienite jajeczka:-)
ONY_za_kare 22.08.2013 11:11
lubie takie jajka
Alex_M 14.06.2013 09:03
fajne jajeczka
IwonaDD 03.06.2013 18:24
wspaniałe i pyszne jajeczka, chętnie bym się poczęstowała :)
Ola1984 20.05.2013 11:41
Bardzo lubię jajka faszerowane. Pysznie :)
Megg 05.05.2013 19:46
przepiękne jajeczka, lubię takie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak