Składniki:
łopatki wieprzowej | 400 g |
ugotowanej na sypko | 1 szk |
kaszy jęczmiennej perłowej | |
cebula | 1 |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżka |
posiekanego koperku | 2 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
wody | 1/4 szk |
olej do smażenia |
łopatki wieprzowej | 400 g |
ugotowanej na sypko | 1 szk |
kaszy jęczmiennej perłowej | |
cebula | 1 |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżka |
posiekanego koperku | 2 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
wody | 1/4 szk |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: