Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

opiekanki z pęcaku

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pęcak 20 dkg
jajko 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 dkg
smalec 10 dkg
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: opiekanki z pęcaku

Pęcak ugotować,a gdy ostygnie zmielić. Dodać do niego jajko,sól i wymieszać. Formować sznycelki obtoczyć w bułce tartej i smażyć na smalcu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 31.07.2013 08:11
bardzo smaczne
mala2021 18.04.2012 11:55
nie jadłam takich
Ewa111 28.11.2011 18:37
dla mnie to nowość
Kate131 16.11.2011 10:18
ciekawe
Kryska73 13.01.2011 17:44
ciekawe w smaku!
Łucja1 17.11.2010 18:47
ciekawy dodatek do sosu!
stokrotka 21.10.2010 08:13
tak z gulaszem rewelka!
mamusia1 18.08.2010 22:13
wspaniale z gulaszem!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak