Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarogowa pasta z rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 30 dag
rzodkiewka 1 pęczek
śmietana 3 łyżki
sól
pieprz
cebula 1/2 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Twarogowa pasta z rzodkiewką

Kroki postępowania

1
Twaróg wyrabiamy ze śmietaną. Rzodkiewkę startą na tarce wraz z posiekaną drobno cebulką dodajemy do twarogu.
Krok 1 - Twarogowa pasta z rzodkiewką foto
2
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 2 - Twarogowa pasta z rzodkiewką foto
3
Całość dokładnie mieszamy.
Krok 3 - Twarogowa pasta z rzodkiewką foto
4
Smacznego!
Krok 4 - Twarogowa pasta z rzodkiewką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 03.05.2013 13:05
szybka i smaczna, domowa najlepsza
angelika14 03.05.2013 12:32
jedna z moich ulubionych past twarogowych, jest szybka, łatwa i smaczna
mic 03.05.2013 12:16
szybkie, smaczne na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak