Przepis i sposób przygotowania na: Pappardelle z sosem groszkowym z łososiem
Kroki postępowania
Cebulkę kroimy w kostkę, oliwki przekroić na 3 części.
pappardelle | 200 g |
łosoś | 200 g |
groszek konserwowy | 0,5 puszki |
śmietana kremówka | 0,5 kubka |
oliwki czarne Smak | 8 szt |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
cebula | 1 mała |
masło | 2 łyżki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Koperek suszony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: