Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z pieczarek

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 20 dkg
pieczarki 20 dkg
masło 5 dkg
cebula biała 1/2 szt.
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z pieczarek

Ryz ugotować na sypko. Pieczarki pokroić drobno i poddusić na maśle razem z pokrojoną drobno cebulą.Wymieszać z ryżem i doprawić przyprawami. Można faszerować tym farszem paprykę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kryska73 31.12.2010 21:54
pyszne!!
zajaczekjz 04.12.2010 11:33
proste i smaczne!
Łucja1 06.11.2010 15:13
smaczności!
Dorota76 26.08.2010 16:42
idealne
mamusia1 06.08.2010 16:52
grzyby to przysmak całej rodziny!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak